OBAVIJEST O IZBORIMA U HPK

Uskoro će započeti aktivnosti vezane za izbore u sva tijela Komore. Izbori će...

OBAVIJEST O PRODAJI IZRAVNOM POGODBOM

Na temelju odredbe članka 50. stavka 3. Zakona o poljoprivrednom zemljištu&...

NATJEČAJ ZA STRUČNO OSPOSOBLJAVANJE

Hrvatska poljoprivredna komora raspisuje natječaj za prijam osobe na stručno ...

  • OBAVIJEST O IZBORIMA U HPK

  • OBAVIJEST O PRODAJI IZRAVNOM POGODBOM

  • NATJEČAJ ZA STRUČNO OSPOSOBLJAVANJE

Nalazite se:  

OBAVIJEST KORISNICIMA PODMJERE 4.1.2.

E-mail Ispis PDF

Obavještavamo korisnike koji podnose Zahtjev za potporu na natječaju za operaciju 4.1.2. da je objavljeni predložak Plana nabave/Tablice troškova i izračuna potpore kao i predložak dostupan za preuzimanje u AGRONET-u sadržavao grešku u izračunu potpore za traktor. 

 

 Molimo korisnike da koriste novi predložak koji je od 6.6.2017. dostupan pod nazivom Plan nabave-TTIP 4.1.2._662017 u „PREDLOŠCI i UPUTE vazece verzije.zip“ i u AGRONET-u. 
Korisnike koji su već poslali potvrdu o podnošenju Zahtjeva za potporu molimo da provjere je li u Planu nabave ispravno izračunat iznos potpore te ako nije da nas o tome obavijeste na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript , a korisnike koji su započeli popunjavanje Zahtjeva u AGRONET-u molimo da koriste predložak pod nazivom  Plan nabave-TTIP 4.1.2._662017 dostupan u „PREDLOŠCI i UPUTE vazece verzije.zip“.

Izvor: http://www.apprrr.hr/obavijest-korisnicima-koji-podnose-zahtjev-za-potporu-na-natjecaju-za-operaciju-412--2353.aspx

 

Facebook HPK

Partneri HPK

  

     

 

 

Korisni linkovi