Aktualni EU  projekti

Aktualni EU projekti

EIP-AGRI Mreža Zajedničke poljoprivredne politike Europske unije – EIP-AGRI (inovacije i razmjene znanja), Europska komisija (AGRI-2021-0179). Optimizacija protoka informacija o poljoprivredi i ruralnoj politici unutar EU-a. Vođenje Divizije za jačanje socio-ekonomskih aktivnosti ruralnih područja – mladi poljoprivrednici, razvoj poslovanja, biogospodarstvo,. . .

Saznajte više →
CAP FOR US

CAP FOR US

Hrvatska poljoprivredna komora prijavila se na natječaj Europske komisije za podnošenje prijedloga „Potpora mjerama informiranja koje se odnose na zajedničku poljoprivrednu politiku (ZPP)“ za 2020. godinu – IMCAP-2020. Zajednička poljoprivredna politika (ZPP) jedna je od najvažnijih politika EU. To je. . .

Saznajte više →
AGRO-FINANCIJSKA AKADEMIJA

AGRO-FINANCIJSKA AKADEMIJA

Pozivamo sve zainteresirane poljoprivrednike na radionicu u sklopu Agro-financijske akademije koja će se održati u Varaždinu, 7. ožujka 2019. godine, u prostorima Zagrebačke banke (prvi kat), Kapucinski trg 5. Radionicu organizira Hrvatska poljoprivredna komora i Zagrebačka banka d.d. Svi zainteresirani saznati. . .

Saznajte više →
CAP FOR YOU

CAP FOR YOU

Hrvatska poljoprivredna komora prijavila se na natječaj Europske komisije za podnošenje prijedloga „Potpora mjerama informiranja koje se odnose na zajedničku poljoprivrednu politiku (ZPP)“ za 2018. godinu. Opći cilj poziva je izgradnja povjerenja u Europskoj uniji i među svim građanima, poljoprivrednicima. . .

Saznajte više →
uP_running

uP_running

U 2015. godini, Hrvatska poljoprivredna komora zajedno s nekoliko partnera iz zemalja članica Europske unije prijavila se na natječaj Europske komisije (Horizon 2020 Call: H2020-LCE-2015-3, Topic: LCE-14-2015, Type of action: CSA) s projektom uP_running. Projekt je odobren i ima za. . .

Saznajte više →