AGRO-FINANCIJSKA AKADEMIJA U ČAKOVCU

Objavljeno: 24.01.2020.

U nastavku suradnje sa Zagrebačkom bankom d.d. na zajedničkom projektu naziva:“Agro-financijska akademija“ pozivamo Vas na sljedeću radionicu koja će se održati 30. siječnja  2020. godine u Dvorani Scheier, Matice hrvatske 2,  Čakovec. 

Na radionici ćete imati priliku čuti nešto više o: razvoju poslovanja uz podršku banke, financiranju obrtnih sredstava ili ulaganja, financiranju uz poticaje te o ključnim elementima poslovnog plana. Više detalja možete pronaći na: DNEVNI RED RADIONICE AGRO FINANCIJSKA AKADEMIJA – Čakovec

Svi zainteresirani mogu se prijaviti na radionicu putem sljedeće poveznice: https://forms.gle/6x8er4R8T135Wp7A9

Osim edukacija, jedna od pogodnosti članovima HPK je i kreditiranje kratkoročnim i dugoročnim agrokreditima, specijalno namijenjenim poduzetnicima koji se bave poljoprivredom. Agrokreditima je moguće financirati sve što je potrebno u jednom ili više ciklusa proizvodnje – sjeme, sadni materijal, gnojivo i gorivo, zaštitna sredstva, održavanje mehanizacije, isplatu plaća i podmirenja poreznih obveza. Osim financiranja, posebna pogodnost isključivo za članove HPK je i značajnije niža naknada za obradu kredita. Također, poljoprivrednici imaju pravo na besplatno otvaranje transakcijskog računa u banci uz početno korištenje paketa usluga bez naknade, a omogućene su im i pogodnosti korištenja prihvata kartica po povoljnijim uvjetima.

Vidimo se u Čakovcu.