Sretan i blagoslovljen Uskrs! ZA USKRS KUPUJMO DOMAĆU HRANU – JER SE TAKO ČUVA DOMOVINA I SELO

Objavljeno: 06.04.2023.

Poštovani poljoprivrednici,

Pred nama je Uskrs -najveći i najvažniji kršćanski blagdan, kojeg ćete vjerujemo provesti u krugu svojih obitelji i bogatu trpezu po čemu su građani Hrvatske poznati. Pred nama poljoprivrednicima je nova proizvodna godina i dok polako zbrajamo rezultate i učinke što smo sve napravili i koliko proizvodili u prošloj, spremamo se za ubiranje novih plodova našeg teškog rada i u ovoj godini. U ova je godina obilježena velikim problemima u proizvodnji, a naši potrošači suočavaju se sa ogromnim rastom cijena hrane, što nas upozorava kako moramo svi zajedno povećavati proizvodnju i kod kupovine voditi brigu da prednost dajemo domaćoj hrani.

Vjerujemo da svi Vi, okupljeni oko svojih obiteljskih stolova, ovaj Uskrs slavite uz više domaćih poljoprivrednih proizvoda i domaće hrane. Hrvatska poljoprivredna komora Vam iskreno želi da uživate tijekom Blagdana i da u duhu kršćanstva proslavite ovaj veliki praznik te da kroz domaću potrošnju stanete uz hrvatskog seljaka – proizvođača.

Naša je želja i naša misija da iz godine u godinu na našim trpezama bude što više domaćih, kvalitetnih, zdravih proizvoda i da osim uživanja u hrani uživamo i u zadovoljstvu što hrvatska poljoprivreda ide prema naprijed i što nas potrošači prepoznaju kao svoje partnere i one koji pridonose razvoju gospodarstva, zapošljavanja i održavanja ruralnih sredina.

Sretan i blagoslovljen Uskrs!

Vaša Hrvatska poljoprivredna komora