Sretan i blagoslovljen Uskrs članovima HPK

Objavljeno: 14.04.2022.

Poštovani poljoprivrednici,

Pred nama je Uskrs -najveći i najvažniji kršćanski blagdan, kojeg ćete vjerujemo provesti u krugu svojih obitelji i bogatu trpezu po čemu su građani Hrvatske poznati. Pred nama poljoprivrednicima je nova proizvodna godina i dok polako zbrajamo rezultate i učinke što smo sve napravili i koliko proizvodili u prošloj, spremamo se za ubiranje novih plodova našeg teškog rada i u ovoj godini.

Vjerujemo da svi Vi okupljeni oko svojih obiteljskih stolova ovaj Uskrs slavite uz više domaćih poljoprivrednih proizvoda i domaće hrane. Hrvatska poljoprivredna komora Vam iskreno želi da uživate tijekom Blagdana i da u duhu kršćanstva proslavite ovaj veliki praznik te da kroz domaću potrošnju stanete uz hrvatskog seljaka – proizvođača.

Naša je želja i naša misija da iz godine u godinu na našim trpezama bude što više domaćih, kvalitetnih, zdravih proizvoda i da osim uživanja u hrani uživamo i u zadovoljstvu što hrvatska poljoprivreda ide prema naprijed i što nas potrošači prepoznaju kao svoje partnere i one koji pridonose razvoju gospodarstva, zapošljavanja i održavanja ruralnih sredina.

Sretan i blagoslovljen Uskrs!

Vaša Hrvatska poljoprivredna komora