Potpisan ugovor kojim članovi HPK ostvaruju pogodnosti za korištenje modela HAK asistencije

Objavljeno: 12.11.2018.

Hrvatska poljoprivredna komora i HAK-usluge d.o.o. sklopili su ugovor kojim su za potrebe HPK i njenih članova osigurani popusti na osnovne cijene modela HAK asistencije. Dvogodišnji ugovor u petak su u Zagrebu potpisali Mladen Jakopović, predsjednik Hrvatske poljoprivredne komore, i Dario Mustač, direktor HAK-usluga d.o.o.

Govoreći o potpisanom sporazumu predsjednik HPK Jakopović naglasio je da svaka pomoć, odnosno svaki popust koji donosi uštede, dobrodošao poljoprivrednicima.

– Svaki ovakav ugovor je izuzetno važan za članove Hrvatske poljoprivredne komore jer činjenično ja da je poljoprivrednicima svaki popust dobar u ovim teškim okolnostima za poljoprivredu u Hrvatskoj. Borimo se i trudimo na sve moguće načine da ostvarimo maksimalne pogodnosti koje naši članovi mogu dobiti – naglasio je nakon potpisivanja ugovora predsjednik HPK Jakopović.

Potpisanim ugovorom je utvrđeno da će, ovisno o odabranom modelu, HAK-usluge osigurati pomoć na cesti i jamstva mobilnosti za vozila do 3.500 kg najveće dopuštene mase, kako u Republici Hrvatskoj, tako i u cijeloj Europi.

Direktor HAK-usluga Mustač naveo je neke od pogodnosti koje mogu ostvariti članovi Hrvatske poljoprivredne komore.

– Mi smo prepoznali interes članova Hrvatske poljoprivredne komore. S obzirom na njihovu brojnost odobrili smo popuste na naše usluge HAK asistencije. Radi se o uslugama pomoći na cesti, a u većim modelima i usluga zamjenskog auta, noćenja po potrebi i svega onoga što treba čovjeku kad ostane u kvaru da nastavi svoj put – pojasnio je direktor HAK-usluga d.o.o. Dario Mustač.

Članovi HPK, kao i svi djelatnici i pravne osobe unutar komorskog sustava HPK, imat će tako pravo na 15 posto popusta za brzu pomoć u Hrvatskoj te 12 posto popusta na osnovnu cijenu jamstva mobilnosti u Hrvatskoj, odnosno 5 posto istog jamstva u Europskoj uniji.

Kako bi članovi HPK ostvarili pravo na popust na jedan od modela proizvoda HAK asistencija, obvezni su javiti se pisanim putem (elektroničkom poštom) na adresu asistencija@hak.hr ili telefonski i navodeći broj članske iskaznice dokazati da su članovi Komore.