16. MEDITERANSKI SAJAM

Objavljeno: 09.01.2019.

I ove godine, održava se tradicionalni Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva a o njegovim detaljima čitajte u nastavku. U ime organizatora, pozivamo Vas da se odazovete i sudjelujete na ovom hvalevrijednom događaju.

________________

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na 16. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva koji će se i ove godine u organizaciji Dubrovnik Sun d.o.o., te u suorganizaciji Dubrovačko-neretvanske županije, Grada Dubrovnika, Hrvatske gospodarske komore – ŽK  Dubrovnik, Obrtničke komore DNŽ-e,  Razvojne agencije Grada Dubrovnika DURA, i Regionalne razvojne agencije Dunea d.o.o., od  14.-17. ožujka 2019.g., održati u vanjskim i unutarnjim sadržajima hotela Tirena – Babin kuk Dubrovnik.

Svih ovih godina  okupljamo izlagače, stručnjake, pokrovitelje i entuzijaste kako bismo zajedničkim nastojanjima pokušali predstaviti veći dio ekoloških i tradicijskih proizvoda kojima  naša zemlja obiluje.

Ova specijalizirana manifestacija profilirala se kao najznačajnija sajamska priredba u Republici Hrvatskoj i Dubrovačko-neretvanskoj županiji na području ekološke, tradicijske poljoprivrede i ostalog zelenog poduzetništva. 

 Travnja, 2005.g. sa našeg sajma pokrenuta je i ostvarena ideja o proglašenju Dubrovačko-neretvanske županije GMO free županijom. Na 15. Mediteranskom sajmu 2018.g. izlagalo je preko 200 izlagača iz svih dijelova Hrvatske i susjednih mediteranskih zemalja, a sajam je posjetilo preko 20.000 tisuća posjetitelja.

Prepoznali su to predsjednica RH gospođa Kolinda Grabar Kitarović i neka hrvatska ministarstva (Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo poduzetništva i obrta, Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije ), te hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu Marijana Petir, koja je u srpnju prošle godine 15. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva u nazočnosti osnivača sajma  predstavila i najavila u Europskom parlamentu u Bruxellesu. 

 Ovogodišnja orijentacija sajma usmjerena je na proširenje sa novim proizvodima, (hybridna, električna vozila, eko namještaj i odjevni predmeti od prirodnih materijala), održavanje manifestacije dani meda Dubrovačko-neretvanske županije, podizanje kvalitete nastupa izlagača kao i podizanje kvalitete ekoloških i tradicionalno uzgojenih proizvoda. Naravno i ove godine nastavit ćemo s promocijom domaćih kvalitetnih proizvoda, te pripremamo niz edukativnih okruglih stolova, predavanja, prezentacija, atraktivnih kulturno-zabavnih i gastronomskih pratećih sadržaja.

 S osobitim zadovoljstvom možemo istaknuti da su uvjeti za izlagače, unatoč velikim organizacijskim troškovima su izuzetno povoljni:(šaljemo u privitku).                  

 Posebno naglašavamo da je sajam uz navedeno izložbenog i prodajnog karaktera te da se svim posjetiteljima ulaz ne naplaćuje.

Radi velikog interesa molimo Vas da nam što prije popunite i ovjerite prijavnice iz privitka  i pošaljete putem nam e-mail-a  kako bismo Vam mogli osigurati prostor za izlaganje.

Prijave pristigle nakon 01. ožujka 2019.g., nažalost nećemo moći prihvatiti.

 

FORMULAR ZA REZERVACIJU SMJEŠTAJA

PRIJAVNICA ZA SUDJELOVANJE NA SAJMU

TEHNIČKI DETALJI

 

Sve detaljnije informacije možete dobiti na tel: 020/436 233;  020/436 363;  fax: 020/436 233

Web: www.mediteranski-sajam.com

e-mail: mediteranski.sajam.du@gmail.com

(Osoba za  kontakt gospodin Vedran Kraljević, mob. 098/ 285 355).

 

S poštovanjem,

Voditelj sajma: mr.sc. Vedran Kraljević