NAJAVA I POJAŠNJENJE POSTUPKA ONLINE GLASOVANJA

Objavljeno: 12.02.2022.

ONLINE glasovanje će započeti za nekoliko dana i trajat će od nedjelje 20. veljače 2022. godine do ponedjeljka 28. veljače 2022. godine do 12.00 sati.

U nedjelju 20.02. u elektroničku poštu (na e-mail) birača pristignut će pozivnica za glasovanje, koja se ne smije obrisati. Treba slijediti jednostavne upute na njima kako bi se samo u nekoliko minuta moglo glasovati za svoje kandidate.

Podsjećamo da su birači svi obavezni i dobrovoljni članovi Hrvatske poljoprivredne komore koji su kao takvi evidentirani na dan 31.12.2021. godine sukladno članku 7 Zakona o Hrvatskoj poljoprivrednoj komori te Pravilnika za provođenje izbora HPK.

Tijekom nedjelje 20.02.2022. svi birači će dobiti pristup za glasovanje.

Upute za glasovanje nalaze se na poveznici https://fair-votes.com/upute-za-glasace, koje se mogu proučiti već danas.

Birači čiji je e-mail u bazi podataka povezan na više MIBPG-ova,  u gornjem desnom kutu moći će odabrati elektronički listić sa svojim MIBPG-om i glasati u svoje ime.

Glasački listić nije moguće koristiti više puta. Glasa se samo jednom te nakon toga na e-mail stiže poruka o uspješnom glasovanju.

Ukoliko imate pitanja vezana za status glasača, promjenu/zamjenu/brisanje e-maila i sam proces glasovanja svoj upit pošaljite na e-mail: clanstvo@komora.hr