HRVATSKA POLJOPRIVREDNA KOMORA I RWE POTPISALI UGOVOR O SURADNJI

Objavljeno: 18.04.2019.

Posebna ponuda RWE-a poljoprivrednicima donosi uštede

Hrvatska poljoprivredna komora i tvrtka RWE, jedan od vodećih opskrbljivača električnom energijom i plinom u Hrvatskoj, u srijedu, 17. travnja, potpisali su ugovor o suradnji, kojim članovi komore ostvaruju pravo na posebnu ponudu RWE-a, koja će donijeti znatne uštede u kućanstvima članova komore, odnosno poljoprivrednicima koji se odluče na suradnju s tvrtkom RWE.

„Uz povoljne uvjete opskrbe električnom energijom i plinom, naši članovi koji postanu kupci RWE-a potpuno besplatno dobivaju paket LED žarulja za svoje kućanstvo, kao i besplatne usluge Majstor u kući (hitne intervencije i popravci 24 sata dnevno) i Doktor u kući (24-satno telefonsko savjetovanje s liječnicima i subvencioniranje troška smještaja za vrijeme bolničkog liječenja). Naša komora teži tome da svim svojim članovima pomogne u smanjenju troškova poslovanja i to je jedan od načina kojima poboljšavamo gospodarsku situaciju svih OPG-ova i članova HPK na tržištu“, izjavio je Mladen Jakopović, predsjednik Hrvatske poljoprivredne komore.

Predsjednik Uprave RWE Energije Zoran Miliša istaknuo je važnost potpisivanja ovog sporazuma u cilju edukacije krajnjih kupaca i poduzetnika o prepoznavanju opcija koje su dostupne na tržištu, u smislu slobodnog odabira najboljeg opskrbljivača.

„Umjesto trošenja novca na velike marketinške kampanje, mi u RWE-u radije ostvarujemo izravne suradnje s tvrtkama, komorama, sindikatima i različitim udruženjima, kako bismo njihovim zaposlenicima, odnosno članovima ponudili konkretne benefite. Ugovor o suradnji koji smo potpisali s poljoprivrednom komorom je neograničenog vremenskog karaktera, odnosno naša ponuda vrijedi dokle god postoji interes hrvatskih poljoprivrednika“, kazao je Miliša.