RADIONICA ZA PREDSTAVNIKE POLJOPRIVREDNIH UDRUGA

Objavljeno: 07.01.2019.

 

Hrvatska poljoprivredna komora provodi projekt ‘CAP FOR YOU’ u sklopu potpore Europske komisije „Potpora mjerama informiranja koje se odnose na Zajedničku poljoprivrednu politiku (ZPP)“ za 2018. godinu.

Radionica će se održati u Hotelu Osijek (Šamačka 4, 31000 Osijek), 11. i 12. veljače 2019., a svim sudionicima bit će osiguran smještaj (jedno noćenje), hrana te autobusni prijevoz iz smjera Zagreb.

Cilj radionice: Radionicom se želi postići veća informiranost predstavnika poljoprivrednih udruženja o ZPP-u te o procesima stvaranja poljoprivrednih politika u okviru Europskih organizacija i institucija. Na radionici će sudionici imati priliku detaljno raspravljati o temama koje se odnose na Zajedničku poljoprivrednu politiku. Rasprava će se voditi prema modelu koji se provodi u grupama Civilnog dijaloga Europske komisije te u poljoprivrednim organizacijama u Europskoj uniji. Radionice će biti medijski popraćene.

Uvjeti za prijavu:

  • Pravo na prijavu imaju predstavnici i članovi poljoprivrednih udruženja.
  • Zainteresirani predstavnici poljoprivrednih udruženja trebaju popuniti prijavnicu: https://goo.gl/forms/adYIdArk8nvhT6152, a Vijeće za odabir, kojeg čini tri profesora sa sveučilišta u Zagrebu (Agronomskog, Ekonomskog i Fakulteta političkih znanosti) i dva predstavnika HPK, na temelju najzanimljivijih motivacijskih pisama odabrati će 30 sudionika.

Prijave traju do 20. siječnja 2019., a rezultati će biti objavljeni na stranicama Hrvatske poljoprivredne komore.

 

Ovaj projekt sufinanciran je sredstvima Europske unije