Poziv na Copa-Cogeca europski poljoprivredni Kongres 12.-14.10.2022. u Amadria parku, Šibenik

Objavljeno: 14.09.2022.

Poštovani,

Čast nam je i zadovoljstvo pozvati Vas na Copa-Cogeca europski poljoprivredni Kongres (u daljnjem tekstu Kongres) koji će se održati od 12.-14. listopada 2022. godine u Amadria parku, u Šibeniku. Kongres će okupiti oko 400 uzornih poljoprivrednih proizvođača i zadruga država članica. Copa-Cogeca je najutjecajnija, najstarija i najveća organizacija poljoprivrednih proizvođača i zadruga u Europskoj Uniji. Hrvatska poljoprivredna komora, kao članica Copa-Cogeca organizacije, ima mogućnost sudjelovati u pregovorima u više od dvadeset grupa u okviru Europske komisije te je time na nacionalnoj razini najznačajniji predstavnik poljoprivrednih proizvođača u kreiranju poljoprivrednih politika. Najveći naglasak tijekom Kongresa biti će na izazovima i mogućnostima za poljoprivredu EU-a, ravnoteži između sigurnosti i održivosti hrane u EU-u, tranziciji prema dugoročnoj održivosti poljoprivredno-prehrambenog lanca i poljoprivredi EU-a na globalnoj sceni te važnosti žena u poljoprivrednoj proizvodnji i ruralnim područjima. Kongres će otvoriti Europski povjerenik za poljoprivredu i ruralni razvoj Janusz Wojciechowski, češki ministar poljoprivrede, predsjedatelj Poljoprivrednog vijeća EU-a Zdeněk Nekula, predsjednik Odbora za poljoprivredu i ruralni razvoj Europskog parlamenta Norbert Lins, pomoćnik glavnog direktora Organizacije za hranu i poljoprivredu Ujedinjenih naroda Maurizio Martina, ministar agrarne politike i hrane Republike Ukrajine Mykola Solskyi.

Program Kongresa možete pronaći na sljedećem linku: Program – Kongres 2022.

PRIJAVA ZA KONGRES COPA – COGECA 2022.:

KOTIZACIJA I POSJETE GOSPODARSTVIMA:

  • Ukoliko ste zainteresirani sudjelovati na Kongresu, potrebno je prijaviti se i kupiti kartu (kotizaciju).
  • Cijena karte (kotizacije) – 105,00 eura
  • Posjet gospodarstvima planiran je 14.10.2022. Cijena posjeta je – 45,00 eura. U cijenu su uključeni naknada za rezervaciju, prijevoz od hotela do gospodarstva i ručak.  Ukoliko niste zainteresirani za posjete gospodarstvima, u prijavi ne obilježavate opciju.
  • Putem sljedećeg linka možete kupiti kartu(kotizaciju) za kongres te kartu za posjet gospodarstvima: https://bit.ly/3eGbJ6V

 

SMJEŠTAJ:

  • Smještaj po promotivnim cijenama za sudionike Kongresa osiguran je u Amadria parku, hotel Ivan.
  • Jednokrevetna soba (noćenje s doručkom) – 861,00 kn + 11,00 kn boravišna pristojba (noć) 
  • Dvokrevetna soba (noćenje s doručkom) – 472,00 kn (po osobi) + 11,00 kn boravišna pristojba (po osobi/noć)

–     Putem sljedećeg linka možete rezervirati i uplatiti smještaj: COPA COGECA HPK

 

GALA VEČERA 13.10.2022.:

  • Pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede i ostalih sponzora
  • Prijava za Gala večeru je moguća putem sljedećeg obrasca na ovom linku: https://bit.ly/3U8D7dS

 

ROK ZA PRIJAVU JE 26.09.2022.