Mediteranski sajam

Objavljeno: 15.01.2018.

Obavještavamo Vas o održavanju jubilarnog 15. Mediteranskog sajama zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva koji će se i ove godine u organizaciji Dubrovnik Sun d.o.o., te u suorganizaciji Dubrovačko-neretvanske županije, Grada Dubrovnika, Hrvatske gospodarske komore – ŽK  Dubrovnik, Obrtničke komore DNŽ-e,  Razvojne agencije Grada Dubrovnika DURA, i Regionalne razvojne agencije Dunead.o.o., od  22.-25. ožujka 2018.g., održati u vanjskim i unutarnjim sadržajima hotela Tirena – Babin kuk Dubrovnik.

Svih ovih godina  okupljamo izlagače, stručnjake, pokrovitelje i entuzijaste kako bismo zajedničkim nastojanjima pokušali predstaviti veći dio ekoloških i tradicijskih proizvoda kojima  naša zemlja obiluje.

Ova specijalizirana manifestacija profilirala se kao najznačajnija sajamska priredba u Republici Hrvatskoj i Dubrovačko-neretvanskoj županiji na području ekološke, tradicijske poljoprivrede i ostalog zelenog poduzetništva. 

Travnja, 2005.g. sa našeg sajma pokrenuta je i ostvarena ideja o proglašenju Dubrovačko-neretvanske županije GMO free županijom.

Na 14.Mediteranskom sajmu 2017.g. izlagalo je preko 200 izlagača iz svih dijelova Hrvatske i susjednih mediteranskih zemalja, a sajam je posjetilo preko 20.000 tisuća posjetitelja.

Prepoznali su to predsjednica RH gospođa Kolinda Grabar Kitarović i neka hrvatska ministarstva (Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo poduzetništva i obrta, Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije ), koji bilo to pokroviteljstvom ili sudjelovanjem dolaze na našu izložbu.

Ovogodišnja orijentacija sajma usmjerena je na proširenje sa novim proizvodima, (hybridna, električna vozila, eko namještaj i odjevni predmeti od prirodnih materijala), održavanje manifestacijedani meda Dubrovačko-neretvanske županije, podizanje kvalitete nastupa izlagača kao i podizanje kvalitete ekoloških i tradicionalno uzgojenih proizvoda.

Naravno i ove godine nastavit ćemo s promocijom domaćih kvalitetnih proizvoda, te pripremamo niz edukativnih okruglih stolova, predavanja, prezentacija, atraktivnih kulturno-zabavnih i gastronomskih pratećih sadržaja.

 

S osobitim zadovoljstvom možemo istaknuti da su uvjeti za izlagače, unatoč velikim organizacijskim troškovima su izuzetno povoljni:(šaljemo u privitku).                  

Posebno naglašavamo da je sajam uz navedeno izložbenog i prodajnog karaktera te da se svim posjetiteljima ulaz ne naplaćuje.

Radi velikog interesa molimo Vas da nam što prije popunite i ovjerite prijavnice iz privitka  i pošaljete putem nam e-mail-a  kako bismo Vam mogli osigurati prostor za izlaganje.

Prijave pristigle nakon 10. ožujka 2018.g., nažalost nećemo moći prihvatiti.

Sve detaljnije informacije možete dobiti na tel: 020/436 233;  020/436 363  fax: 020/436 233

Web: www.mediteranski-sajam.com

e-mail: mediteranski.sajam.du@gmail.com

 

OBRAZAC PRIJAVE:

Mediteranski sajam-prijave.docx

 

Voditelj sajma: mr.sc. Vedran Kraljević