KOMORA OSIGURALA POPUST ZA SVOJE ČLANOVE

Objavljeno: 13.06.2018.

Hrvatska poljoprivredna komora je za potrebe svojih članova pristupila intenzivnim pregovorima s dobavljačima, čiji su proizvodi nužni za kvalitetnu pripremu poljoprivredne proizvodnje. Sporazum s tvrtkom Crodux derivati dva d.o.o. omogućit će poljoprivrednim proizvođačima članovima Komore popust u bruto iznosu od 0,15 kuna po litri za sve vrste goriva uključujući autoplin. Poseban popust na Crodux servisima će se ostvarivati, uz predočenje potvrde o članstvu, u Hrvatskoj poljoprivrednoj komori.

Popust se odobrava pri svakom točenju goriva na svim benzinskim servisima (trenutno 79 na području Republike Hrvatske). Cilj sporazuma je smanjiti poljoprivrednim proizvođačima, posebice manjim i srednjim, troškove poslovanja.

Poljoprivredni proizvođači potvrdu o članstvu u Hrvatskoj poljoprivrednoj komori mogu preuzeti od 18. lipnja 2018. u uredu Hrvatske poljoprivredne komore, Ulica grada Vukovara 78, 10116 Zagreb. Sve dodatne informacije mogu se dobiti na telefon 01/6109-804 ili na e-mail: vijesti@komora.hr.