4. stručni seminar o proizvodnji povrća u Hrvatskoj

Objavljeno: 06.11.2018.

Pozivamo vas da sudjelujete na 4. stručnom seminaru „Hrvatsko povrće“ koji će se održati od 28. do 30. studenog 2018. g. Detalje o samom seminaru te njegov program možete vidjeti na: https://bit.ly/2zt6cIt

DOĐITE NA 4. STRUČNI SEMINAR „HRVATSKO POVRĆE“ I BUDITE SUDIONIK U RAZVOJU HRVATSKOG POVRĆARSTVA

Sudionicima seminara bit će predstavljeni najnoviji trendovi i tehnologije u proizvodnji povrća, i upoznat će se s promjenama i dopunama u zakonodavstvu i legislativi Republike Hrvatske i Europske unije i pozitivnim iskustvima zemalja Europske unije i svijeta koje su proizvodnju povrća podigle na najvišu razinu. Pored proizvođača, na Seminaru će sudjelovati i sve najrelevantnije institucije s područja poljoprivredne proizvodnje u Republici Hrvatskoj, predstavnici državnih i stručnih institucija, predstavnici trgovaca, predstavnici dobavljača repromaterijala za proizvodnju i mnogi drugi. Na seminaru će sudjelovati i predstavnici drugih zemalja Europske unije i svijeta.

Program seminara možete pogledati i spremiti OVDJE

Za sve informacije vezano uz sudjelovanje na seminaru možete nazvati na tel: +385 (0)91 15 22 119 (Silvija), a prijavnicu možete ispuniti online na linku.