Sretan Uskrs – uz što više hrvatskih poljoprivrednih proizvoda i domaće hrane na Vašem stolu!

Objavljeno: 02.04.2021.

Poštovani poljoprivrednici, drage kolege, prijatelji potrošači,

Pred nama je Uskrs -najveći i najvažniji kršćanski blagdan, kojeg ćete vjerujemo provesti u krugu svojih obitelji i bogatu trpezu po čemu su građani Hrvatske poznati. Pred nama poljoprivrednicima je nova proizvodna godina i dok polako zbrajamo rezultate i učinke što smo sve napravili i koliko proizvodili u prošloj, spremamo se za ubiranje novih plodova našeg teško rada i u ovoj godini.

Vjerujemo da svi Vi okupljeni oko svojih obiteljskih stolova ovaj Uskrs slavite uz više domaćih poljoprivrednih proizvoda i domaće hrane. Hrvatska poljoprivredna komora Vam iskreno želi da uživati tijekom Blagdana i da u duhu kršćanstva proslavite ovaj veliki praznik te da kroz domaću potrošnju stanete uz hrvatskog seljaka – proizvođača.

Naša je želja i naša misija da iz godine o godinu na našim trpezama bude što više domaćih, kvalitetnih, zdravih proizvoda i da osim uživanja u hrani uživamo i u zadovoljstvu što hrvatska poljoprivreda ide prema naprijed i što nas potrošači prepoznaju kao svoje partnere i one koji pridonose razvoju gospodarstva, zapošljavanja i održavanja ruralnih sredina.

U vjeri i nad da ćemo pobijediti uskoro i pandemiju koja se nadvila nad naše živote protekle  želimo Vam

Sretan i blagoslovljen Uskrs!

Vaša Hrvatska poljoprivredna komora