OBAVIJEST O IZBORIMA U HPK

Uskoro će započeti aktivnosti vezane za izbore u sva tijela Komore. Izbori će...

OBAVIJEST O PRODAJI IZRAVNOM POGODBOM

Na temelju odredbe članka 50. stavka 3. Zakona o poljoprivrednom zemljištu&...

NATJEČAJ ZA STRUČNO OSPOSOBLJAVANJE

Hrvatska poljoprivredna komora raspisuje natječaj za prijam osobe na stručno ...

  • OBAVIJEST O IZBORIMA U HPK

  • OBAVIJEST O PRODAJI IZRAVNOM POGODBOM

  • NATJEČAJ ZA STRUČNO OSPOSOBLJAVANJE

Nalazite se:  

NATJEČAJ ZA STRUČNO OSPOSOBLJAVANJE

E-mail Ispis PDF

Hrvatska poljoprivredna komora raspisuje natječaj za prijam osobe na stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa za radno mjesto:

1. STRUČNI/A SURADNIK/ICA, 1 izvršitelj/ica

Odjel za regionalni razvoj 

Uvjeti: završen preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili specijalistički diplomski ili poslijediplomski stručni/znanstveni studij iz područja agronomije, agro ekonomike, novinarstva, ekonomije, komparatistike, anglistike i politologije.

- znanje engleskog jezika,

- poznavanje rada na računalu.

Opis poslova: osposobljavanje za pisanje i provedbu projekata.

Popis prijavljenih kandidata/kinja Hrvatska poljoprivredna komora dostavlja Hrvatskom zavodu za zapošljavanje radi provjere podataka o ispunjavanju propisanih uvjeta.

Nakon utvrđivanja koji kandidati ispunjavaju formalne uvjete iz Javnog poziva, Komisija za provedbu postupka prijma osoba na stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa će, vodeći računa o interesima, profesionalnim ciljevima, motivaciji kandidata te trajanju nezaposlenosti, formirati listu kandidata koji će biti pozvani na pismeno testiranje i usmeni razgovor s Komisijom.

Kandidati/kinje će biti obaviješteni/e o danu održavanja testiranja objavom na web stranici Hrvatske poljoprivredne komore. Za kandidate/kinje koji/e neće pristupiti testiranju, smatrat će se da su povukli/e svoju prijavu.

S kandidatima izabranim na stručno osposobljavanje zaključuje se pisani ugovor u kojem se utvrđuje radno mjesto za čije se poslove provodi stručno osposobljavanje, trajanje stručnog osposobljavanja te međusobna prava, obveze i odgovornosti ugovornih strana.

Osobe koje se prijavljuju na stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa u Hrvatskoj poljoprivrednoj komori dužne su dostaviti svoj životopis, pismo namjere, presliku diplome i uvjerenje Hrvatskog zavoda za zapošljavanje o dužini trajanja nezaposlenosti te uvjerenje o nekažnjavanju do petka, 29. rujna 2017. godine do 16.00 sati na adresu:

Hrvatska poljoprivredna komora, Ulica grada Vukovara 78, 10 116 Zagreb ili na E-mail adresu   Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript  s naznakom: „Za natječaj“. 

Nepravovremene prijave neće se razmatrati.

Četvrtak, 21 Rujan 2017 12:47
 

Facebook HPK

Partneri HPK

  

     

 

 

Korisni linkovi