IZBORI HPK 2017.

U 2017. godini u Hrvatskoj poljoprivrednoj komori (Komora) provode se Izb...

PRAVNO EKONOMSKA KLINIKA

Pravno ekonomska klinika je volonterski projekt Pravnog i Ekonomskog fakulteta u O...

HPK potpisala deklaraciju sa 6 poljoprivrednih komora

Predstavnici Hrvatske poljoprivredne komore zajedno sa predstavnicima Poljoprivred...

  • IZBORI HPK 2017.

  • PRAVNO EKONOMSKA KLINIKA

  • HPK potpisala deklaraciju sa 6 poljoprivrednih komora

Nalazite se:  

 

Sukladno ponudama poljoprivrednih proizvođača na zahtjev veleposlanstva u Kataru, 2. srpnja 2013. godine, održan je sastanak s katarskim investitorima na kojem je potvrđen interes za suradnjom s poljoprivrednim proizvođačima u svim segmentima o kojima se govorilo na prethodnom sastanku.

 

Veleposlanik Bošnjak je izvijestio investitore da se proteklih mjeseci na hrvatskoj strani poduzelo sve potrebno u prikupljanju traženih podataka. Domaćinima je uručio informacije o brojnim poljoprivrednim zadrugama, tvrtkama i obiteljskim poljoprivrednim domaćinstvima zainteresiranim za suradnju s Katarom.

Slijedeći logičan korak, nakon što se dodatno prouče ponude, je posjet izaslanstva države Katar u Republiku Hrvatsku, kako bi se na licu mjesta izvidjele mogućnosti i oblici suradnje. Obostrano je utvrđeno da je realizacija posjeta moguća nakon Ramazana i bajramskih blagdana, najranije u rujnu, a izglednije krajem ove godine.

 

 

 

 

 

Ažurirano ( Ponedjeljak, 14 Listopad 2013 11:36 )
E-mail Ispis PDF
 
 
10 Lipanj 2013

Predsjednik poljoprivredne komore Mato Brlošić u Plodovima zemlje - 22:20 

http://www.hrt.hr/index.php?id=enz&tx_ttnews[cat]=205&cHash=9e61fa214a

E-mail Ispis PDF
 

 

 

Hrvatska poljoprivredna komora na temelju ispunjenih obrazaca zainteresiranih poljoprivrednih proizvođača sastavila je popis i ponude te ih proslijedila na daljnje pregovore Ministarstvu poljoprivrede i Ministarstvu vanjskih i europskih poslova kako bi se što hitnije dogovorio dolazak katarskih stručnjaka.

Ispunjene obrasce do sada je poslao veći broj zadruga, tvrtki, obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava i udruga. Ostali koji su zainteresirani za izvoz i katarske investicije i dalje mogu ispuniti OBRAZAC te poslati na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

 

 

 

 

E-mail Ispis PDF
 


Stranica 153 od 159

Facebook HPK

Partneri HPK

  

     

 

 

Korisni linkovi