ISPRAVAK PRAVILNIKA O IZMJENAMA I DOPUNAMA PRAVILNIKA O PROVEDBI MJERE M4

Nakon uspoređivanja s izvornim tekstom Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnik...

OBJAVLJEN NATJEČAJ ZA OBNOVU POLJOPRIVREDNOG ZEMLJIŠTA

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom danas je objavila Natje...

JAVNA RASPRAVA PRIJEDLOGA PRAVILNIKA

Prijedlog pravilnika o provedbi Podmjere 19.2. »Provedba operacija unutar CL...

ZAPOČELO IZDAVANJE KONAČNIH ODLUKA ZA SVINJOGOJSTVO I PERADARSTVO

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju započela je s i...

Glasnik Hrvatske poljoprivredne komore

Poštovani, Objavili smo Glasnik HPK u kojem možete čitati o aktualnosti...

  • ISPRAVAK PRAVILNIKA O IZMJENAMA I DOPUNAMA PRAVILNIKA O PROVEDBI MJERE M4

  • OBJAVLJEN NATJEČAJ ZA OBNOVU POLJOPRIVREDNOG ZEMLJIŠTA

  • JAVNA RASPRAVA PRIJEDLOGA PRAVILNIKA

  • ZAPOČELO IZDAVANJE KONAČNIH ODLUKA ZA SVINJOGOJSTVO I PERADARSTVO

  • Glasnik Hrvatske poljoprivredne komore

Nalazite se:  

Veleposlanici "Zelenog tima“ o reformiranoj Zajedničkoj poljoprivrednoj politici 03 Travanj 2014

Veleposlanici "Zelenog tima" Glavne uprave za poljoprivredu i ruralni razvoj Europske komisije održat će u Zagrebu 8. travnja 2014. prezentaciju o reformiranoj Zajedničkoj poljoprivrednoj politici za razdoblje 2014. – 2020. 

 

Više...
Ažurirano ( Četvrtak, 03 Travanj 2014 14:02 )
E-mail Ispis PDF
 

INFORMATIVNI IZRAČUN O OSTVARIVANJU PRAVA NA PLAĆANJA ZA 2013. GODINU DOSTUPAN NA AGRONET-U 31 Ožujak 2014

Od prošlog tjedna su na mrežnoj aplikaciji AGRONET-u dostupni informativni izračuni o ostvarivanju prava na plaćanja za svako poljoprivredno gospodarstvo koje je na osnovu odobrenog zahtjeva za izravna plaćanja podnesenog u 2013. godini, ostvarilo neku vrstu prava na plaćanja. Za 99.244 korisnika izravnih plaćanja za 2013. godinu Agencija je generirala ukupno 206.650 informativnih izračuna, po svakoj pojedinoj potpori.

AGRONET-u se pristupa putem korisničkog imena i zaporke koje je Agencije za plaćanja dodijelila svakom korisniku izravnih plaćanja. Svi poljoprivrednici koji nisu u mogućnosti samostalno pristupiti AGRONET-u, svoje informativne izračune mogu zatražiti u regionalnim uredima Agencije za plaćanja.

Izračuni su napravljeni temeljem iznosa propisanih Uredbom Vlade o financijskoj strukturi omotnice za mjere iz programa izravne potpore za 2013. godinu (Narodne novine br.141/13) za svaku pojedinu potporu: regionalna plaćanja, premije, specifična plaćanja, iznimno osjetljivi sektori te IAKS mjere ruralnog razvoja.

Izračun je informativne prirode, a Agencija za plaćanja za svakog korisnika donosi konačnu odluku o ostvarivanju prava na izravna plaćanja do 31. svibnja 2014. godine.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 05 Svibanj 2014 08:11 )
E-mail Ispis PDF
 

HPK U GUDOVCU 31 Ožujak 2014

Predsjednik Hrvatske poljoprivredne komore Mato Brlošić nazočio je otvorenju 17. proljetnog međunarodnog bjelovarskog sajma u Gudovcu na kojem se okupilo oko 400 izlagača iz Hrvatske i osam zemalja, koji su na 20 tisuća četvornih metara predstavili poljoprivrednu mehanizaciju, strojeve, sjemensku robu, sadnice i sav potreban repromaterijal za početak poljoprivredne sezone.

Više...
Ažurirano ( Četvrtak, 03 Travanj 2014 14:03 )
E-mail Ispis PDF
 

HPK AKCIJA 31 Ožujak 2014

Isporuka vrijedne donacije stočne hrane obiteljskim gospodarstvima koja su pretrpjela golemu štetu za vrijeme nedavnih velikih poplava na području Sisačko-moslavačke županije prikazana je 30. ožujka 2014. godine u emisiji Plodovi zemlje http://www.hrt.hr/enz/plodovi-zemlje/ (1:30 minuta)

Podsjećamo da je akciju pokrenuo predsjednik Primorsko-goranske županijske komore g. Željko Mihelić. Predsjednik Brodsko-posavske županijske komore Antun Vrakić pomogao je oko organizacije, a predsjednik Sisačko-moslavačke županijske komore Mijo Latin pobrinuo se oko isporuke. Posebno zahvaljujemo Ministarstvu poljoprivrede, savjetniku ministra poljoprivrede Marku Dražetiću te tvrtkama Rijeka Klanatrans, Sladorana Županja d.d., Širjan d.o.o., Vitek d.o.o, Agroplam koje su donirale svoje vrijeme, financijska sredstva i hranu za stoku. 

 

 

Ažurirano ( Ponedjeljak, 31 Ožujak 2014 12:05 )
E-mail Ispis PDF
 


Stranica 135 od 154

Facebook HPK

Partneri HPK

  

     

 

 

Korisni linkovi